tiistai 13. maaliskuuta 2012

1000 Kävijää!

Kiitos teille kaikille faneille 

1000 Kävijän raja ylittyi tuossa hetki sitten ja tämä on todella yllättynyt minut ja varmasti monet muut tässä projektissa mukana olevat.

Tämän uskomattoman vaatimattomalta kuullostavan rajapyykin saavuttaminen on yksin teidän kaikkien lukijoiden ja mahdollisten blogin kannattajien ansiota! Tahdon kiittää myös kaikkia blogin osallisia aktiivisesta osallistumisesta ja tekstien julkaisusta!

Toivottavasti tämä hyvä meno jatkuu ja blogimme toimisi elinvoimaisena ja aktiivisena jatkossakin!

ps. Kaikille jotka miettivät kuvan syytä.
I'm Brony so Deal with it 

-Kdeff

2 kommenttia:

  1. Onnittelut =) Kyllähän tämä blogi vetää mukavasti puoleensa vilkaisemaan, että missä mennään. Etunanne kun on juuri tuo, että on useampi kirjoittaja eri armeijoilla, joten myös useampi lukija löytää helpommin jotain omaa.

    Toivottavasti teillä on muuten bloggerin tilastoista se "Älä seuraa omia sivun katselujasi"-kohta kytkettynä päälle, koska se tahtoo muuten sotkea tilastot. Se kannattaa myös tarkistaa vähintäänkin selaimen päivitysten yhteydessä, koska hyppää usein taas pois päältä silloin.

    Voi ponit.

    VastaaPoista
  2. Itselläni tuo kohta pitäisi olla kytketty päälle mutta en varmaksi mene sanomaan, en myöskään osaa muista sanoa. Nyt ei muutakuin odottelemaan että saapuisivat ne Tau ukot jo viimein niin pääsisi maalaamaan :D

    - Kdeff

    VastaaPoista