keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Nonii, ihanan harmaan sävyisiä Eldareita!

Joo, eli tässä hieman esimakua siitä mitä olisi tulossa joskus maaleihin. Tarkoitus olisi konvertoida joitain näistä figuista jos inspiraatio riittää, ja tietenkin basetan nämä. Kuvista puuttuvat jetbiket, jotka ovat tilauksessa. (Kiitos boostep, kun ette voi toimittaa oikeastaan mitään Ahvenanmaan varastoistanne.) : D Äkäinen tai jotain?

Mutta kuviin:

 
































Ja koko lössi:






















Kuvat ovat heikkolaatuisia, koska otin ne Iphonella. Ajattelin ettei näiden kuvien ei tarvisi olla huippulaatua. Lainaan kaveriltani järkkäriä sitten kun olen basettanut ja konvertoinut sen mitä olen, jolloin kuvien laatu nousee huimasti. :)



- Möllyskä

6 kommenttia:

  1. Hyvä ja järjestelmällinen alku =)

    VastaaPoista
  2. Nojoo, itse asiassa Eldarien konvertoiminen on aika vaikeaa, kun menin tokaisemaan, että tulevaisuudessa tulen tekemään niille jotain. Ainakin Guardianeita on vaikea lähteä konvertoimaan suuntaan tai toiseen, mutta aion tehdä jotain kyllä war walkereille. En kyllä vielä tiedä että mitä.

    - Möllyskä

    VastaaPoista
  3. Juu niiden convertointi ei ole ihan samanlaista piknikkiä, kuin esim örkkien kanssa ;)

    VastaaPoista
  4. Nyt olen päässyt ajattelemaan väriteemaa armeijalleni. Väriteema on pääosin puna-valkoinen, troopeilla kokonaan. Hq-, elite-, fast- ja heavy-joukkoihin lisään ylimääräisen värin, silti säilyttäen nuo kaksi pääväriä. Hq:t saavat keltaisen, elite mustan, fast pinkin ja heavy sinisen.

    Yksi vaihtoehto on tosin se, että säilytän jokaisella yksiköllä ns. tunnusomaisen värin enkä sitten lisää ylempänä mainittuja värejä. Tunnusomaisista väreistä esimerkiksi dire avengereilla sinisen ja striking scorpioneilla vihreän. Mutta pääasiallisena värinä armeijalla olisi kuitenkin puna-valkoinen.

    Miltäs kuulostaa?

    -Möllyskä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihan hyvältä, vaikka väkisinkin mieleen tulevat Swooping Hawkit pinkeissä panssareissa. ;)

      Mutta vakavasti ottaen kyllä tuo ensimmäinen vaihtoehto kuulostaa paremmalta. Tuo jälkimmäinen kun on se kaikista käytetyin systeemi yhdistää aspecteja muun armeijan teemaan.

      Poista
    2. Joo, itekki ajattelin samaa. Ekana kylläkin tuli mieleen pinkit Warp Spiderit. : D

      Poista