lauantai 10. maaliskuuta 2012

Hei, vielä yksi pelaaja mukaan!

Moi, minutkin otettiin vielä mukaan tähän pieneen yhteisprojektiin. Tähän asti olen kirjoitellut blogia Velin kanssa, mutta lähdin tähänkin mukaan lähinnä saadakseni vähän lisämotivaatiota harmaan massan väreihin saattamiseen. Toinen syy osallistumiseen on konvertointi- ja maalaushalujeni tyydyttäminen :)

 Lähden mukaan samoista lähtöasetelmista Velin kanssa, eli uusien figujen ostaminen kauhistuttaa sen verta paljon, että haalin poppooni kokoon kaapista jo löytyvistä figuureista jotka olisi jo aikakin saada maaleihin. Ja kyllä, minä olen tällä kertaa "se pakollinen marsupelaaja" , projektiin sopivia ukkeleita kun sattuu olemaan vain Taulta(joka on jo mukana) ja Space Marineilta, joita on joskus tullut heräteostoksena hankittua. Ostamattomuuspäätökseni takia olen näillä näkymin varmasti mukana tuohon 500 pisteeseen asti, siitä eteenpäin ei ole jatkosta mitään takuita, sillä GW:n figut eivät ole enää vähään aikaan kuuluneet ostoslistalleni.

Heitänpä tähän samaan syssyyn oman listanikin. Figuureja siinä on tällä hetkellä kaksitoista kappaletta, eli kaikki mitkä satuin löytämään. Listaa saa siis rukattua lähinnä varusteiden osalta, sillä en ole vielä konvertointia saanut aloitettua. Voisin laittaa kuviakin lähtötilanteesta, mutta kyseiset figuurit ovat tällä hetkellä maalinpoistossa.

Space Marines 500 pistettä 

Kapteeni Pugillaris  150
-terminator armour
-power fist

Kapteeni Cornum 145
-terminator armour
-lightning claw

Kersantti Aciduksen viiden hengen taktinen ryhmä 100
-combi-melta

Kersantti Basiksen viiden hengen taktinen ryhmä 105
-plasma pistol

Joku saattaa jo nauraa listan älyttömyydelle, mutta itselleni ei peliteholla ole niin väliä. Niillä mennään mitä nyt on. Apua tarvitsisin kuitenkin varusteisiin liittyen, olisi kiva jos poppoo säilyisi kentällä edes hetken aikaa :)

Muuta matskua tulee sitten myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Morjesta,

    Tiputa toinen capteeni ja vaihda toinenkin Relic blade + Artificier armor Chapter masteriin (Jos vaan löytyy fiku siis.) ja lihota lopuilla pisteillä toinen tactical squadi 10:neen ja ota sinne plasma gun sekä lascannon/plasma cannon. Siinä jotain omia mielipiteitä, paha sanoa kun ei tiedä mitä löytyy fikuina ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Figuja ei oikeastaan löydy kuin kaksi terminaattoria ja 10 perusmariinia, joten aika niukasti on mahdollisuuksia korottaa yksiköiden kokoa :) Varustepuolta löytyy sitten vähän monipuolisemmin.
      Noh, voisin vielä kysellä tuttavilta, josko heiltä saisi pilkkahintaan pari lisämiestä.

      Poista