sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Fantasy Battle

Mietimme tässä muutama yö taaksepäin ystäväni kanssa mikä olisi hieno armeija tehdä. Jostain syystä puheet menivät kokoajan enemmän faban puolelle ja huomasimme molemmat, että mitä enemmän siitä puhuimme, sitä enemmän me kummatkin halusimme takaisin tuohon maagiseen maailmaan. Maailmaan täynnä velhoja, pieniä herrasmiehiä sekä isoja petoja. Niimpä olemme päättäneet aloittaa Faban suhteen tälläisen samanlaisen haasteen.

Kaikki 40k fanit siellä älkää surko, jatkamme tällä tietoa AINAKIN tuohon 500 pisteeseen asti. Palaamme myöhemmässä vaiheessa takaisin 40k ihmeelliseen maailmaan, mutta tällätietoa Faba on se mihin omat energiani kohdistan.

Toivottavasti teillä on silti kiinnostusta jatkaa blogin seurantaa, koska päivityksiä on luvassa hyvin pian. Ensimmäiset haaste päivämäärät ja armeijalistat tulevat vielä tässä lähiaikoina blogiin.


- Kdeff

4 kommenttia:

  1. Wau, sehän innostus kesti kauan, vajaat kaksi viikkoa?
    Itse en ole vielä edes aloittanut maalausurakkaa ja kuulen että pillejä ollaan jo laittamassa pussiin. Noh, eipä minulla 500 pistettä enempää ukkoja olisi ollutkaan, ihmettelen vaan tämän viestin tarkoitusta, joka tuntuu olevan lähinnä "tämä hoidetaan nyt nopeasti loppuun, seuratkaa jos enää kiinnostaa".

    VastaaPoista
  2. Siis ainakaan omana ideanani ei ollut lopettaa 40k:ta, vaan ottaa myös ohelle faba. Itse teen molempia projekteja yhtäaikaa ja innostusta minulta löytyy molempiin.

    "ihmettelen vaan tämän viestin tarkoitusta, joka tuntuu olevan lähinnä "tämä hoidetaan nyt nopeasti loppuun, seuratkaa jos enää kiinnostaa"."

    Kdeff varmaankin meinasi tällä sitä että hän keskittyy nytten fabaan(ja kenties ne jotka sitä myös haluavat), koska ei ole saanut vielä 40k figujaan postista, ja luulisin että hänellä on paljon nopeampi maalaustatahti kuin meillä muilla, jolloin hän on myös mukana ihan yhtälailla 40k:ssa. Luulisin ainakin.

    Itse ainakin ajattelen viestin lähennä ilmoittavan sen, että nyt on kuvioihin tullut faba kytkoon ohelle, ei sitä että heivattaisiin kytkoo nurkkaan - ei siis pelkoa siitä.

    Kdeff vain toi ajatuksensa kenties hieman epäselvästi esille.

    - Möllyskä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Point taken.
      Luin näköjään vähän omiani enkä osannut ajatella asiaa siltä kantilta, että WHFB-homma tapahtuisi samassa blogissa tämän rinnalla.

      Poista
  3. Ei ideana ollut lopettaa 40k:ta se ilmeisesti tuli huonosti tuossa esille. Kuten tekstissä lukee palaamme takaisin 40k pariin mahdollisesti. Ja jos mietit miksi 500 pistettä niin sen takia ettei kaikilla ole tällähetkellä jossain nurkassa monen tuhannen armeijaa, minulla esimerkiksi ole muutakuin tuo 500 pistettä Tau joten jos me siihen Fabaan meinaamme siirtyä ei välttämättä kaikilla ole rahallisesti mahollisuuksia kerätä isoa armeijaa molempiin.

    - Kdeff

    VastaaPoista