tiistai 6. maaliskuuta 2012

Eldar 500p

HQ

Farseer  55p
-guide 20p
yht. 75p


Elites

Striking scorpions 5+1 96p
-exarch 12p
-chainsabres 5p
-stalker 5p
yht. 118p

Troops

Guardians 10
- bright lance 30p
yht. 110p

Guardian jetbike squadron 3
-Shuriken cannon 10p
yht. 76p

Heavy support

2 War walker  60p
-2 x 2 x scatter laser 60p
yht. 120p                                        
                                                         Pisteitä yhteensä 499p

10 kommenttia:

  1. Hellou,
    Farseerisi on omasta mielestä vähän kallis näin pieneen peliin vähän kallis, pelkällä Doomilla pärjää ihan hyvin, auttaa Scorppareitakin mukavasti lähiksessä. Siitä saisi tiputettua samantien 40p joilla saisi pari Scorpparia lisää.

    Samoin Guardianeille kannattaa vaihtaa Missile launcher, kumminkin omaavat vain BS3, siitäkin saisi tiputettua 10p

    Lisäksi Guardian Jetbike ryhmäsi on Codexin mukaan laiton, vain joka kolmas saa Shuriken cannonin eli tässä tapauksessa 1/3 saa sen, siitäkin tulee 23p lisää. Eli saat melkein täyden Scorpion ryhmän.

    Tässä jotain mielipiteitä.

    VastaaPoista
  2. Ensinnäkin kiitos kommentista.
    Tottahan tuo on, että Farseer on hieman kallis. Mutta kuitenkin jos pudotan jotain, niin se on Doom. Scorppareita en tällä hetkellä omista enempää, joten niihin en voi satsata enempää.

    Guardianeilla on bright lance vain yhdestä syystä: vihollisten mahdollisten tankkien pudottamiseen. Yllättävän hyvällä prosentilla Guardianit ovat pudotelleet vihollisen tankkeja tähän mennessä Farseerin guiden avulla. Sillä ajattelin, että näinkin pienessä listassa voisi olla tarvetta asellee joka on oiva pudottamaan tankkeja.

    Hyvä että huomasit tuon ihme aivopierun jetbikejen suhteen. Olen nyt varmaankin lukenut codexista vahingossa väärin, kun listan tein viime yönä. :)

    Jetbikeistä ja Farseerista irtoavat pisteet joko käyttäisin täydentämään War walker yksikköä. Toisaalta taas jos ottaisin farseerin pois niin voisin ottaa Avatarin tilalle, mikä taasen mahdollistaisi guardianeilta lancen pois ottamisen. Näin jäisi silti hieman pelivaraa pisteiden suhteen. Mielipiteitä?

    - Möllyskä

    Ps. korjaan listan sitten kun saan jotain ulkopuolista mielipidettä asiaan, sillä olen itse hieman epävarma ainakin Avatarin suhteen. Avatar olisi muuten hyvä, mutta kenties hieman epäreilu tämän kokoiseen peliin.

    VastaaPoista
  3. Mutta jos pudotat Farseerilta Doomin ei ole Spirit Stoneista mitään hyötyä jolloin saat jo 45pistettä vapaaksi. En kyllä itse ottaisi 500p Avatariakaan :D Varmaan se toinen Scatterwalker olis hyvä valinta. Tai Scatter laser + Missile, saisi aina insta-killattua yhden sieltä, kunhan osuu.

    VastaaPoista
  4. Jooh, nyt tein muutokset ja listaan tuli pisteitä yhteensä 499p. Kiitokset huomautuksista ja neuvoista. :)

    -Möllyskä

    VastaaPoista
  5. Saitkin jo ihan hyviä vinkkejä tuossa heti, mutta tuota Bright Lancea en kyllä voi olla edelleen tuijottamatta. Land Raidereita ja muita 13-14 panssarisia ei hirveää määrää tule vastaan 500p peleissä. Tietysti Tau mitä ilmeisemmin vastassasi, niin sieltä voi ikäviä yllätyksiä tulla. Missile voisi siis olla ihan riittävä tähän listaan ja sille olisi käyttöä sitten muutenkin.

    Ja jos olet tankeista huolissasi, niin sitä suuremmalla syyllä Skorppareilla kannattaisi olla claw mukana, niin nekin voisivat tarvittaessa korkata jotain.

    Guideseer ärsyttää jotenkin, mutta kieltämättä näin pieneen peliin on vaikeaa keksiä käyttöä Eldar HQ:lle. Hieman vastaavaa listaa kun itselläkin oli viimeksi. (http://furinji.blogspot.com/2011/05/500p-naytosturnaus.html)

    VastaaPoista
  6. Kiitos vinkeistä.

    Onhan tuo b-lance hieman hinnahtava, mutta omasta mielestäni se toimii tällä hetkellä ihan hyvin listassa. Katsoo sitten myöhemmin jos ottaisin sen pois listasta.

    Taun lisäksi olisi tulossa vastaan mitä ilmeisimmin örkit ja deldarit, jolloin listassa pitää huomioida myös ne.

    - Möllyskä

    VastaaPoista
  7. "Ja jos olet tankeista huolissasi, niin sitä suuremmalla syyllä Skorppareilla kannattaisi olla claw mukana, niin nekin voisivat tarvittaessa korkata jotain."

    Flechette Discharger ;)

    - Kdeff

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieluummin pari kuollutta skorpparia, kuin kuollut armeija sen takia, että pari tankkia jyrää yli ;) Sitäpaitsi skorppareilla varsin hyvä Save kuitenkin.

      Poista
  8. Jepjep, no saa nähdä kuinka käy.

    - Möllyskä

    VastaaPoista
  9. Voisin antaa oman 2 senttiä tähänkin. Jos tosiaan miettii ihan Missileä niin Taunkin kestäviin Devilfisheihin osuma aiheuttaa vahinkoa 50/50 suhteella. Joka ei kauhean paha loppujen lopuksi ole. Ja jos loput vastustajat on Örkit ja Deldarit niin ei pitäisi mitään kauheaa kuumetta olla korkeista suojista kun molemmilla taitaa kaikki olla 10-10-10 open-topped vehkeitä ainakin näin pienissä peleissä. Muuta en oikeen voi sanoa, koska en Eldareita sen ihmeemmin tunne.

    VastaaPoista