keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Eka Guardian valmis!

Heippatihei kaikki lukijat!

Nyt olisi ensimmäinen Guardian valmis. Pyrin tekemään koko armeijan samalla väriteemalla ja vähintään samalla tasolla, muuten olen pettynyt itseeni. Omasta mielestäni figu on kaiken kaikkiaan onnistunut,  varsinkin gemit, mutta epäonnistuin haarniskan korostuksissa. Toivonkin pystyväni parmpaan tulokseen seuraavien Guardianien kohdalla. Base on aika nopeasti tehty, mutta toivottavasti se kelpaa. No selittelen maalausmokia sillä, että tämä guardian oli ensimmäinen maalaamanin figuuri noin vuoteen. Sitten asiaan, eli kuviin:
























- Möllyskä

Ps. Kiitos Velille ja Erikille kameran lainaamisesta.

6 kommenttia:

  1. Ei hullumpi väriteema. Kuva kaipaa ehkä hieman lisää valoa, että voisi kommentoida paremmin, mutta ainakin tuossa pistää valkoinen "kasvo-osa" silmiin. Näyttäisi siltä, että maalia olisi lipsahtanut turhan paksulti. Muutenkin nuo valkoiset osat hyppäävät vähän turhan rajusti esiin tuosta ruskeasta panssarista. Musta wash siihen päälle voisi auttaa asiaa ja miksei samalla myös mustaa tai ruskeaa washia itse panssariin varjostukseksi voisi kokeilla. Mutta joo selkeästi tuo valkoinen on se joka kaipaisi jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohensin Skull whitea 1:1 suhteen veteen ja vedin 2 kerrosta naamariin, joten ei pitäisi olla kovin paksu kerros.:)

      Kuva kenties vääristää tai asia on mielipiteestä kiinni, sillä omasta mielestäni ainakaan kasvojen valkoinen ei pomppaa silmille. Jaloissa ja kädessä oleva valkoinen erottuu kyllä aika selvästi, voisin siis muuttaa värin harmaaseen tjsp.

      Musta washi ei toimisi. Tuossa armorissa kyllä on jo yksi kerros ruskeaa washia. Ei vain ilmeisesti erotu
      niin hyvin.

      Pitänee kaiketi korjailla, kun vikoja löytyi niin paljon. :D

      - Möllyskä

      Poista
    2. En mä nyt sanoisi, että vikoja on paljon, jos yksi väri häiritsee :D Musta tuntuu lähinnä, että se valkoinen häiritsee siksi, että se on niin puhdas tuon kaiken muun keskellä. Kuvittelemani paksuus johtuu tosiaan ilmeisesti siis kuvasta. Onko tuo se kypärä missä on se "kyynel" tuon toisen silmän alla? Taisin sitä katsoa sudin jäljeksi, kun ei tosiaan kuvasta erottanut sen paremmin.

      Unohtui ensimmäisessä sanoa, että gemmit ovat todella onnistuneet.

      Poista
  2. Siis on ne mun mielestä vikoja jos on parantamisen varaa. :D
    Joo tiesin että tää ei oo täydellinen ja senhän takia tänne laitetaan kuvia, jotta tulisi parannusehdotuksia. :)

    Eikä tuo valkoinen erotu livenä läheskään yhtä selvästi IMO.

    Kyynel tosiaan on silmän alla, mutta ei siitä oikein ottanut selvää kun oli valuvika siinä kohilla, joten olisi ollut parempi poistaa kokonaan.

    Itsekin olen gemeihin tyytyväinen.

    - Möllyskä

    VastaaPoista
  3. Gemit on hyvät, ja olet jaksanut poimia ne kaikki! Mutta sen verran peesaan Furinjia, että ainakin kuvassa valkoinen naamavisiiri vähän pomppaa. Kun kypärä on harmaa, voisit käyttää jotain hieman tummempaakin visiirin väriä (vain mielipide). Väriteemasta pidän todella, ruskea - harmaa - sininen vain toimivat. Lisää odotellesssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh, laskin että gemejä olis ollut tuossa figuurissa yhteensä 37...

      Pitänee kokeilla tulevissa Guardianeissa naamaan eriväriä, mutta maalaus on jonkun aikaa paussilla, koska Yo-kirjoitukset painavat päälle: tänään oli englanti ja ensi viikolla fysiikka ja pitkä matikka.

      - Möllyskä

      Poista