maanantai 5. maaliskuuta 2012

Tervehdys!

Tervehdys kaikille lukijoille. Päätimme ystäväni kanssa aloittaa blogin pitämisen armeijoistamme, niiden kasvusta, sekä keskenäisistä taisteluistamme. Blogiin tulee kuvia taisteluista ja figuista, sekä blogiin löytää tiensä myös taisteluraportit.

 Itse olen jo pitkään tahtonut aloittaa Tau armeijan kokoamisen, joten tämä tilanne sopi minulle varsin hyvin, sainpahan hyvän syyn ja ajan aloittaa pitkään haluttu projekti. Ystäväni sen sijaan päätti, että olisi viimein aika pyyhkiä vanhoista eldareista pölyt pois ja maalata ne.

Tulen toimimaan tässä blogissa nimimerkillä Kdeff, ja ystäväni nimimerkki tulee olemaan Möllyskä. Koitamme pitää tätä blogia aktiivisesti yllä erinäisillä maalaushaasteilla, tai sitten vain satunnaisilla teksteillä.

Toivomme teidän kaikkien jotka olette tulleet tänne kurkkimaan, että viihtyisitte meidän vaatimattomassa blogissa, ja kommentoisitte heti jos teille tulee mieleen parannusehdotuksia tai muuta kommentoitavaa kuvista sekä varsin todennäköisistä epäkohdista joita teemme pelien aikana. Kumpikaan meistä ei ole mikään turnauspelaaja, joten inhimillisiä erehdyksiä saattaa matkan aikana ilmaantua.

Pidemmittä puheitta: Tervetuloa Blogiimme ja toivottavasti nautitte!


- Kdeff

3 kommenttia:

  1. Onnea uudelle blogille!
    Pistäkää vaan rohkeasti taisteluraporttia ja kuvia peleistä tulemaan, allekirjoittanut ainakin tulee ne katsastamaan kunhan ilmaantuvat.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa pikku-ukkojen blogiversumiin! Mainio idea tuo yhteisblogi, pitääpä ainakin sisältövirran tasaisena!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia vain Juha!

      Olen huomannut itse että jos yksin blogia pyörittää niin sisältö kuihtuu melko nopeasti kasaan kun ei itse pysty tuottamaan tarpeaksi nopeasti hyvää sisältöä, Tietenkin jos kirjoittaa kaikesta maan ja taivaan välitä niin sitten voisi olla helpompi työ :D

      - Kdeff

      Poista